Producten voor ail malaga (3)

Beaujolais-dorpen

Beaujolais-dorpen

Traditionele Beaujolais-methode: Semicarbonische maceratie. De wijn rust in roestvrijstalen tanks om de knapperigheid van het typische Beaujolais-fruit te behouden. PROEFNOTITIES Intense en diepe robijnrode kleur met glanzende reflecties. Expressief, de neus biedt kruidige, geroosterde en vanilleachtige aroma's samen met fruitige toetsen van braam en zure kers. De aanzet in de mond is vol harmonie, rond en verleidelijk. Het palet onthult geroosterde en vanilleachtige smaken, vermengd met kleine zwarte vruchten. GERECHTEN EN WIJN Serveer rond 15°C bij een geroosterde konijn, een gegrilde entrecôte of bloedworst met gebakken appels. Het zal ook perfect passen bij kaas zoals Délice de Bourgogne of een Tomme de Montagne. Regio: Beaujolais Druivensoort: Gamay Noir Wijngaard: granietachtige bodems - continentaal klimaat
Mâcon-villages Chardonnay

Mâcon-villages Chardonnay

Gouden gele kleur, helder. Citrus-, bloemen- en witte fruitnoten met hints van amandelen. Gourmand en geslepen, de mond is verfrissend met een elegante afdronk.
Mâcon Azé

Mâcon Azé

Glanzende gouden robe met groene reflecties. Vers, intens met tonen van steenfruit (perzik, abrikoos) en gedroogd fruit (amandel, hazelnoot). Tonic, het vruchtvlees is wijnachtig, subtiel, goed in balans door een natuurlijke frisheid.